eccb17a896914cc59b63e6dfec68877a091cd89a

Up-to-date houden van je website

Facebook
Twitter
LinkedIn

Up-to-date houden van je website

Het is waar dat webdesign een continue evolutie is en dat websites en designs regelmatig moeten worden bijgewerkt om actueel en gebruiksvriendelijk te blijven. Dit komt omdat technologieën en gebruikersverwachtingen snel veranderen, en websites moeten blijven voldoen aan deze veranderingen om relevant te blijven en hun doelen te bereiken.

Welke punten zijn belangrijk?
1. Gebruikersverwachtingen: Gebruikers verwachten moderne en aantrekkelijke websites die gemakkelijk te gebruiken zijn. Als een website niet voldoet aan deze verwachtingen, zullen gebruikers waarschijnlijk afhaken en naar een andere site gaan.

2. Technologische veranderingen: Technologie blijft zich ontwikkelen, en websites moeten bijblijven om te blijven werken op moderne apparaten en browsers.

3. Zoekmachine-optimalisatie: Zoekmachines zoals Google beoordelen websites op basis van hun prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Als een website niet up-to-date is, kan dit de zoekresultaten negatief beïnvloeden.

4. Mobielvriendelijkheid: Steeds meer mensen gebruiken mobiele apparaten om toegang te krijgen tot het internet, en een website die niet mobielvriendelijk is, zal waarschijnlijk slecht presteren op deze apparaten.

Voorbeelden

Een voorbeeld van een verouderd webdesign is bijvoorbeeld een site die nog steeds Flash-elementen gebruikt, terwijl deze technologie niet meer wordt ondersteund door moderne browsers en mobiele apparaten.

Een ander voorbeeld is een site die niet responsief is, wat betekent dat de layout niet automatisch wordt aangepast aan verschillende schermresoluties, wat leidt tot een slechte gebruikerservaring op mobiele apparaten.

Nog een voorbeeld is dat je website een langzame laadtijd heeft. Google houdt dit bij en zal je website naar beneden drukken wanneer het laden van je website langzaam gaat. Maar ook bezoekers zijn niet heel geduldig in het wachten tot jouw website geladen is en zullen snel overstappen naar een andere site die wel snel een antwoord heeft op hun vraag.

Ontdek meer

Kleuren en hun betekenis

Kleur heeft een belangrijke betekenis in verschillende omgevingen, waaronder ziekenhuizen, fabrieken, café’s, scholen en kinderdagverblijven. Kleur kan ons humeur, gedrag en welzijn

Instagram Carrousel

Instagram Carrousel Post

Waarom ze goed zijn voor je Instagram groei Als je op zoek bent naar manieren om je Instagram-account te laten groeien, overweeg

Laat een reactie achter