Dit zijn wij

Lees meer over wie ze zijn

.

Conceptdenkers; een verhaal maken wat werkt

Didy Design

dat ben ik

We zijn een creatief, klein en zelfstandig bureau in Barneveld. Gedreven door liefde voor ontwerpen maak ik (Didy) mooie dingen voor mijn opdrachtgevers. Grafische ontwerpen, webdesign, maar ook kan ik helpen bij je online marketing, je adviseren om zoveel mogelijk uit je website te halen. Altijd opzoek naar vernieuwende en een frisse kijk op de zaak.

Constante ontwikkelingen in communicatiebehoeftes en middelen, nieuwe technieken en veranderende trends. Ik ga met m’n tijd mee. Mijn loopbaan ben ik begonnen als DTP’er, daarna heb ik een eigen webshop gehad, samen met Eric, waarbij we geconfronteerd werden online-marketing. Dat er veel beloofd werd als je maar een flinke portemonnee had. Met vallen en opstaan hebben we geleerd dat het ook anders kan. In 2020 heb ik (Didy) een switch gemaakt door, van wat ik geleerd heb en waar mijn hart ligt, mijn werk te maken. Mijn kennis en ervaring wil ik graag delen.

Effectiviteit van de diensten en middelen staan voorop: functioneel ontwerp in een pakkend jasje. Een toegevoegde waarde creëren voor mijn opdrachtgevers is waar het mij om gaat.

We zijn misschien maar met z’n tweeën, maar mooie dingen maak je soms juist samen. Dat houdt de lijnen kort en komt de communicatie ten goede. We hechten veel waarde aan goede samenwerkingen met bijvoorbeeld tekstschrijvers, fotografen, marketingspecialisten, drukkerijen, videografen of collega-vormgevers. Daar waar nodig maak ik aanspraak op hun expertise om je nóg beter van dienst te kunnen zijn.