eccb17a896914cc59b63e6dfec68877a091cd89a

Een veilige website kun je zelf doen

Facebook
Twitter
LinkedIn

De eerste stappen naar veiligheid kun je zelf regelen

Deze 5 stappen zijn zo gemakkelijk en eenvoudig én toch vergeet je het snel of denk je ‘het zelf wel meevallen’. Maar wees gewaarschuwd, jij zult maar net degene zijn waarbij ze  proberen in te breken in je website en alle gegevens liggen op straat of erger. Het is een kleine moeite om je aan deze 5 stappen te houden. Dus waarom niet, tijd en geld kost het niet. Dus… aan de slag!

De eerste 5 stappen voor veilige website

  1. Stel in dat er (automatische) back-ups van je website worden gemaakt. Dit kan met UpdraftplusTip: Zorg altijd dat je een back-up op een externe locatie hebt voor als je website een keer onbereikbaar is. (Zie hieronder de uitleg van deze plugin)
  2. Is je gebruikersnaam Admin? Verander dit.
  3. Heb je een makkelijk wachtwoord? Verbeter dit.
  4. Zorg ervoor dat je website up-to-date is.
  5. Limiteer de inlogpogingen met Limit Login Attempts Reloaded. (Aan het einde van deze blog een uitleg video over deze plugin.)

Hoe installeer je Updraftplus

Leer in slechts enkele minuten hoe je de beste gratis WordPress Backup-plug-in opzet! Deze installatiehandleiding van Updraftplus maakt het gemakkelijk. Bekijk ook hier de pro-versie ➡️ https://ideaspot.com.au/UpdraftPlus

Het hebben van een goede, betrouwbare set back-ups is een van de belangrijkste stappen om de veiligheid van je site te behouden. Je wilt niet het risico lopen maanden of zelfs jaren werk te verliezen als er iets met je site gebeurt en je gegevens verliest!

Hoe installeer je Limit Login Attempts Reloaded

In deze video wordt uitgelegd hoe je de Limit Login Attempts Reloaded plugin kunt installeren en uitleg hoe deze plugin werkt en hoe je hem kunt gebruiken. Deze plugin zorgt er onder anderen voor dat je bijv. maar 2x een fout wachtwoord in kunt typen en dat je daarna 3 minuten niet kunt inloggen (net hoe vaak en hoe lang je deze tijd instelt)

Ontdek meer

Kleuren en hun betekenis

Kleur heeft een belangrijke betekenis in verschillende omgevingen, waaronder ziekenhuizen, fabrieken, café’s, scholen en kinderdagverblijven. Kleur kan ons humeur, gedrag en welzijn

Instagram Carrousel

Instagram Carrousel Post

Waarom ze goed zijn voor je Instagram groei Als je op zoek bent naar manieren om je Instagram-account te laten groeien, overweeg

Laat een reactie achter